Menu
 

Nieuwsoverzicht

Om jou, onze huurders, woningzoekenden en relaties op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn en wat er binnen Dynhus allemaal speelt, vind je hier al het actuele nieuws. En natuurlijk vinden we het ook leuk om hier mijlpalen en mooie initiatieven met jullie te delen.

21 december 2020

Vanwege de lockdown van 15 december hebben we onze coronamaatregelen aangescherpt. Zo willen we voorkomen dat wij onze huurders gaan besmetten en andersom. Wij komen bij veel mensen over de vloer. Bovendien heeft een deel van de huurders een kwetsbare leeftijd. De maatregelen zijn van kracht tot 19 januari 2021. Komen er wijzigingen dan informeren we je hierover.

Lees meer

13 december 2020

Gemeente De Fryske Marren, de huurdersverenigingen Haskerland, Lemsterland en Zuidwest-Friesland en de woningcorporaties Accolade en Dynhus maakten afspraken over het aanbod van huurwoningen in de gemeente.

Lees meer

10 december 2020

Wonen Zuidwest Friesland en Lyaemer Wonen gaan verder onder de nieuwe naam Dynhus. Met bijna 4.000 betaalbare huurwoningen zijn wij dé maatschappelijke huisvester in de regio Zuidwest-Friesland.

Lees meer
Snel contact?
We staan je graag te woord.